فیلم های سینمایی روز
اخبار ویژه
- اخبار حقوقی حقوق نیوز | اولین پایگاه خبر تحلیلی حقوقی کشور | NewsLaw
- موسسه سماء ارائه دهنده خدمات حقوقی و اداری ثبت شرکت | ثبت علامت تجاری
- تمیم نیوز آخرین خبرهای ایران و جهان
- موسسه سما مشاور ثبت شرکت، تغییرات در شرکت و علائم تجاری، ثبت اختراع، ثبت طرح های صنعتی و ...
- رضا برادران اصفهانی پایگاه اطلاع رسانی رضا برادران اصفهانی
- مجله دلگرم سبک زندگی ,علم و دانش ,اخبار و فناوری اطلاعات
خبرچــین
تصاویر
نرخ روزانه ارز
| دلار | ۳,۷۶۵ |
| یورو | ۴,۱۵۸ |
| پوند | ۴,۸۷۵ |
| درهم | ۱,۰۳۳ |
| دلار کانادا | ۲,۹۰۴ |
| دلار استرالیا | ۲,۸۷۹ |
| ریال سعودی | ۱,۰۰۵ |
| لير ترکيه | ۱,۰۸۷ |
| کرون سوئد | ۴۲۷ |
| رینگیت مالزی | ۸۸۴ |
| بات تایلند | ۱۱۴ |
| یوان چین | ۵۷۰ |
| فرانک سوییس | ۳,۸۳۶ |
دایی: نود درصد تیمهای لیگ برتری ترکمنستان را شکست میدادند - باید بدانیم ملاک دعوت از بازیکنان به

سرمربی تیم فوتبال صبا گفت: شناخت بسیاری از بیماری دیابت ندارم، اما حضور در بازی امروز سبب شد، با این بیماری آشنا شوم.
به گزارش خبرگزاری فارس، علی دایی سرمربی تیم فوتبال صبای قم که در بازی خیریه رسانه ورزش و یاران دایی حاضر شده بود گفت: متاسفانه در مملکت ما 5 میلیون نفر دیابت دارند و برای اینکه بگوییم ما کنار شما هستیم در این بازی حاضر شدیم و امیدوارم که رسانهها هم اطلاعرسانی خوبی از این بازی انجام دهند تا مردم از این بیماری شناخت پیدا کنند.
وی ادامه داد: من خودم شناخت زیادی از بیماری دیابت ندارم اما بازی امروز باعث شد که به دنبال تحقیق از این بیماری بروم و از مقالاتی که در این باره نوشته شده استفاده کنم تا بتوانم به افراد دیگر هم انتقال دهم.
سرمربی تیم فوتبال صبای قم درباره اینکه آخرین بار چه زمانی تست قند خون داده و اینکه نتیجهاش چه بوده، افزود: من همیشه تست قند میدهم و خوشبختانه مشکلی هم ندارم. با اینکه 20-30 کیلو اضافه وزن پیدا کردم اما خدا را شکر مشکلی ندارم. فکر میکنم حدود 4 ماه پیش بود که تست قند خون دادم و همه چیز خوب بود البته طبق عادتی که دارم هر 6 ماه یکبار کلیه تستها را میدهم.
سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد جوانگرایی که در تیم ملی انجام شده اظهار داشت: اگر تیم ملی میخواهد جوان شود باید به این راه ادامه دهد نه اینکه به یک بازی سخت برسیم و دوباره از بازیکنان سندار استفاده کنیم. البته من در مورد بازی با ترکمنستان صحبتی ندارم چراکه حرف زدن در مورد این حریف شایسته فوتبال ایران نیست و فوتبال ما بسیار بالاتر از ترکمنستان است. به نظر من 90 درصد تیمهای لیگ برتری هم قادر بودند که ترکمنستان را شکست دهند.
دایی درباره تشویق شدن او و مهدی رحمتی در بازی ایران و ترکمنستان و اینکه کیروش گفته بود دایی سالهاست از فوتبال خداحافظی کرده خاطرنشان کرد: نمیدانم منظور کیروش از این صحبت چه بوده اما بازیکنان آمادهای در فوتبال ایران هستند که به تیم ملی دعوت نشدند. ما دوست داریم بدانیم ملاک دعوت به تیم ملی چیست تا بتوانیم بازیکنانمان را هم قانع کنیم.
وی در پایان اظهار داشت: باید بدانیم چرا این بازیکنان دعوت نشدند. من 3-4 ماه پیش گفتم بازیکنی از صبا شایسته دعوت به تیم ملی نیست اما الان میگویم که باید 2-3 بازیکن در تیم ملی داشته باشیم آن هم از خط دروازه تا بقیه نقاط. بازیکنان من نتایجی رقم زدند و کارهایی کردند که هم از نظر فنی و هم از نظر اخلاقی در سطح بالایی بودند و همه دیدند که بازیکنانم هیچ مشکل اخلاقی هم نداشتند و در همه تمرینها و بازیها عملکرد بسیار خوبی داشتند.
انتهای پیام/




























