امروز: جمعه, ۲۴ مهر ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 5913
تاریخ انتشار: شنبه, ۲۸ آذر ۱۳۹۴ ۱۸:۳۰

صالحی: رفع تحریم‌ها در هفته دوم یا سوم دی - 137 تن کیک زرد از روسیه وارد کردیم - انتقال اورانیوم به

خبرگزاری فارس: صالحی: رفع تحریم‌ها در هفته دوم یا سوم دی/ 137 تن کیک زرد از روسیه وارد کردیم/انتقال اورانیوم به زودی

صالحی: رفع تحریم‌ها در هفته دوم یا سوم دی/ 137 تن کیک زرد از روسیه وارد کردیم/انتقال اورانیوم به زودی

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: تمام تلاشمان را می‌کنیم تا اگر همه چیز طبق روال پیش برود، در هفته دوم یا سوم دی ماه شاهد رفع تحریم‌ها باشیم.


به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه مراسم رونمایی از 32 دستاورد دانش بنیان تجاری شده درباره اقدامات انجام شده پس از بسته شدن PMD گفت: کارهایی که باید انجام دهیم، شامل برچیدن سانتریفیوژها به خوبی پیش می‌رود.

وی در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما افزود:‌ در خصوص راکتور اراک نیز مقدمات کار فراهم شده است و منتظریم که روز دوشنبه سند دیگری در وین به امضا برسد.
صالحی یادآور شد: این سند نهایی و چهارمین سندی است که درباره اراک خواهیم داشت تا ضمانت‌های کافی را برای اینکه ما مطمئن باشیم آن‌ها به تعهدات شان ملتزم هستند، ایجاد کند.
رئیس سازمان انرژی اتمی درباره تبادل سوخت نیز گفت: هم اکنون 137 تن کیک زرد از روسیه وارد کرده‌ایم و در چند روز آینده حدود 9 تن اورانیوم غنی شده به روسیه منتقل خواهد شد.
صالحی درباره تولید رادی داروها افزود: تولید این داروها در طول زمان افزوده خواهد شد و امیدواریم در آینده کشور تولید و صادر کننده آن‌ها باشیم.

انتهای پیام/

http://fna.ir/UXAWIG





Scroll to Top