امروز: پنج شنبه, ۰۵ شهریور ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 13221
تاریخ انتشار: چهارشنبه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۰۰

فعالیت انتخاباتی احزاب در استان‌های کشور آغاز می‎شود

معاون سیاسی وزیر کشور در ارتباط با برگزاری انتخابات آینده گفت: همه تلاش ما این است که انتخابات باشکوه برگزار شود و فعالان سیاسی مشارکت مناسب در انتخابات داشته باشند.

فعالیت انتخاباتی احزاب در استان‌های کشور آغاز می‎شود

به گزارش حقوق نیوز، محمدحسین مقیمی عصر امروز در جلسه شورای اداری استان مازندران اظهار کرد: دولت در بحث سیاست خارجی تنش‌زدایی را در برنامه کار خویش قرار داد و مسؤولیت مذاکرات را به وزارت امورخارجه داده است.

وی با بیان اینکه وزارت‌ خارجه در این زمینه کارشناسانی را ارتباط انتخاب کرد و در طی مذاکرات مشورت‌های لازم دریافت می‎کرد، افزود: مسائل در کشور مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گرفت و مذاکرات در داخل کشور هدایت می‌شد و اجازه لازم به تیم مذاکره کننده هسته‌ای داده شد و در نهایت برجام به تصویب رسید.

معاون سیاسی وزیر کشور تصریح کرد: دولت به تعهد خویش به مردم به مذاکرات هسته‌ای کارش را به نحو مناسب انجام داد و برجام را به تصویب رساند.

مقیمی به مشکلاتی که در کشورهای اطراف ما وجود دارد اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در شرایط مطلوب امنیتی قرار داریم و با وجود همه تلاش‌های دشمنان کشور با هوشیاری نیروهای نظامی و انتظامی در امنیت مناسبی قرار دارد.

وی تاکید کرد: در همه استان‌های کشور باید دقت و کمک کنیم تا امنیت و تدام پایدار داشته باشد و احزاب و گروه‌های سیاسی برای جلوگیری از ناامنی از منافع حزبی به نفع منابع ملی گذشت کنند.

مقیمی در ارتباط با مسائل و مشکلات فرهنگی که در کشور وجود دارد، افزود: دشمنان تلاش دارند مسائل ضدفرهنگی را در کشور رواج دهند، وظیفه ما در جلسات شورای فرهنگ عمومی این است که نسبت به مسائل فرهنگی حساسیت بیشتری داشته باشیم و امکانات کشور را برای ترویج فرهنگ اسلامی گسترش دهیم.

وی در ارتباط با تقویت فعالیت گروه‌های سیاسی در کشور گفت: فعالیت گروه‌های سیاسی در استان‌های کشور باید تقویت شود، نقد بر عملکرد دولت در کشور اگر به صورت مناسب انجام شود، زمینه اصلاح اقدامات دولت انجام می‎شود.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه اگر شرایط را فراهم کنیم عملکردها مورد نقد جدی قرار گیرد کارها به صورت مناسب حل می‎شود، خاطرنشان کرد: اگر اشکالات و اختلاس‌ها، حقوق نجومی مورد نقد قرار می‎گرفت، می‎توانست جلوی بسیاری از مسائل را در کشور بگیرد.

مقیمی با اعلام اینکه همه تلاش ما این است که فعالان سیاسی در کشور مشغول کار باشند، گفت: خانه احزاب در کشور فعال شد، در حال حاضر در استان‌ها خانه احزاب فعال است و در طول سه سال اخیر همه احزاب فعالیت خویش را در کشور انجام دادند.

وی در ادامه تاکید کرد: همه احزاب سیاسی دارای شناسنامه می‎توانند در کشور در پناه قانون فعالیت داشته باشند و مورد حمایت قانون هستند.

مقیمی با اعلام اینکه دولت در حال حاضر همه کارها خویش را با برنامه پیش می‌برد، گفت: اینکه برخی‌ها اعلام می‎کنند که همه وقت دولت برای انرژی هسته‌ای معطوف شد را قبول نداریم، بخشی از انرژی دولت صرف مذاکرات هسته‌ای شد، سایر بخش‌ها دولت دیگر امور کشور رسیدگی می‎کردند.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه بخشی از هزینه دولت که برای مذاکرات هسته‌ای صرف می‎شد، کارش را به خوبی انجام داده است، اضافه کرد: کاهش قمیت ارز، ثبات اقتصادی، کاهش نرخ قیمت ارز از دیگر اقدامات دولت در دیگر بخش‌ها بود.

وی در ارتباط با برگزاری انتخابات آینده گفت: همه تلاش ما این است که انتخابات باشکوه برگزار شود و فعالان سیاسی مشارکت مناسب در انتخابات داشته باشند.

معاون سیاسی وزیر کشور یادآور شد: وظیفه ما در انتخابات این است که رای مردم را حق‌الناس بدانیم و مر قانون در انتخابات اجرا شود، قانون در انتخابات به خوبی عمل اجرا شود و بی‌طرفی در انتخابات مد نظر قرار گیرد.

 









Scroll to Top