فیلم های سینمایی روز
اخبار ویژه
- موسسه سماء ارائه دهنده خدمات حقوقی و اداری ثبت شرکت | ثبت علامت تجاری
- تمیم نیوز آخرین خبرهای ایران و جهان
- اخبار حقوقی حقوق نیوز | اولین پایگاه خبر تحلیلی حقوقی کشور | NewsLaw
- مجله دلگرم سبک زندگی ,علم و دانش ,اخبار و فناوری اطلاعات
- موسسه سما مشاور ثبت شرکت، تغییرات در شرکت و علائم تجاری، ثبت اختراع، ثبت طرح های صنعتی و ...
- رضا برادران اصفهانی پایگاه اطلاع رسانی رضا برادران اصفهانی
خبرچــین
تصاویر
نرخ روزانه ارز
| دلار | ۳,۷۶۵ |
| یورو | ۴,۱۵۸ |
| پوند | ۴,۸۷۵ |
| درهم | ۱,۰۳۳ |
| دلار کانادا | ۲,۹۰۴ |
| دلار استرالیا | ۲,۸۷۹ |
| ریال سعودی | ۱,۰۰۵ |
| لير ترکيه | ۱,۰۸۷ |
| کرون سوئد | ۴۲۷ |
| رینگیت مالزی | ۸۸۴ |
| بات تایلند | ۱۱۴ |
| یوان چین | ۵۷۰ |
| فرانک سوییس | ۳,۸۳۶ |
برای کسب توانمندیهای دفاعی از کسی اجازه نمیگیریم - آمریکا نمیخواهد قدرت ملی ما افزایش یابد
به گزارش خبرگزاری فارس، سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ارتباط با بخش خبری 21 شبکه یک سیما اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه نگاه تجاوزی به هیچ ملتی و کشور نداشته است و نخواهد داشت و در دفاع از خود از همه ابزارهای در اختیار بر مبنای منافع ملی خود اقدام خواهد کرد.
وی گفت: آنچه همواره به عنوان رزمایش موشکی در ایران برگزار می شود بر مبنای برنامه از پیش تعیین شده است که برای آزمودن میزان آمادگی و توانمندی انجام می شود.
وزیر دفاع افزود: آنچه در بحث آزمایش های موشکی در مقاطع مختلف انجام می شود برای تولید سلاح مناسب در پاسخ به تهدیدات احتمالی است.
دهقان با تاکید به اینکه ما هیچ گاه به سمت سلاح های نامتعارف در هیچ زمینه ای نخواهیم رفت، گفت: اما برای کسب توانمندیهای دفاعی با هدف پاسخ به هر تهدیدی همواره اقدام می کنیم و در این مسیر نیازبه اجازه یا تایید دیگران نداریم.
وزیر دفاع افزود: فکر میکنم امریکا، انگلیس و فرانسه باید قدری به منافع ملی خودشان نگاه کنند و کمتر مدافع منافع اسرائیل به عنوان کشوری متجاوزآدم کش و غیر مشروع باشند.
دهقان گفت: یقین دارم شورای امنیت و سازمان ملل پاسخی نخواهند داد زیرا اقدامات ما نه نقض برجام و نه بر ضد قطعنامه 2231 است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه آمریکایی ها اساسا نمی خواهند قدرت ملی ما در ابعاد مختلف افزایش یابد، افزود: این موضوع اثبات کننده کارآمدی و توانایی یک نظام مردم سالار دینی است که می تواند برای کشور های تحت ستم آنها الگو باشد و به طور طبیعی برای اینکه در مقابل خواسته های آنها مقاومت کنند ایجاد انگیزه می کند.
انتهای پیام/




























