امروز: دوشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 8550
تاریخ انتشار: سه شنبه, ۱۰ فروردين ۱۳۹۵ ۱۴:۰۰

هراز بازگشایی شد - ۳ استان شاهد بارش باران - ترافیک چالوس و فیروزکوه نیمه سنگین

وضعیت ترافیکی ۱۰ فروردین/بروز رسانی می‌شودهراز بازگشایی شد/۳ استان شاهد بارش باران/ترافیک چالوس و فیروزکوه نیمه سنگین

به گزارش خبرنگار انتظامی فارس، پلیس راه ناجا در ساعت 8:40 صبح امروز اعلام کرد: محور هراز در استان های مازندران و شرق تهران به دلیل بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب در کیلومتر ٧٥ محدوده بندکنار تا اطلاع ثانوی مسدود شد.

وضعیت جوی و ترافیکی ساعت ٩ سه شنبه ١٠ فروردین

پلیس راه ناجا اعلام کرد:در ارتفاعات محور کرج-چالوس بارش خفیف برف اعلام شده است.

همچنین در استان های مازندران، گلستان و شرق تهران(اکثر محورها)، اردبیل(محور مشکین شهر-پارس آباد) بارش باران اعلام شده است.

این در حالی است که ترافیک در محور کرج-چالوس(شمال به جنوب محدوده های هزار چم و سیاه بیشه) نیمه سنگین است.

سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار می باشند.

7 کشته و مجروح در انحراف به چپ پژو 405

جانشین رییس پلیس‌راه راهور ناجا گفت: انحراف به چپ پژو 405 جان 3 تن را گرفت و 4 نفر را روانه بیمارستان کرد.
سرهنگ قاسمیان افزود: حوالی ساعت 18 روز دوشنبه در یک محور روستایی منطقه خاش سیستان و بلوچستان یک دستگاه پژو 405 به دلیل انحراف به چپ با وانت پیکان برخورد کرد که در این حادثه 3 تن کشته و 7 تن مجروح شدند.
وی به برخورد 4 خودرو در یکی از محورهای فرعی سرپل ذهاب کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در این حادثه نیز که حوالی ساعت 15 دوشنبه رخ داد، سواری سمند با تجاوز به چپ کامیون بنز، سواری ال 90 و سواری پیکان برخورد کرد که در این حادثه یک تن کشته و 4 تن مجروح شدند.
جانشین رییس پلیس‌راه راهور ناجا به واژگونی یک دستگاه پاترول در یکی از مسیرهای فرعی محورهای اهر - تبریز استان آذربایجان شرقی اشاره و تاکید کرد: در این حادثه که ساعت 2:45 بامداد دوشنبه رخ داد 2 تن کشته و 3 تن مجروح شدند که علت این حادثه در دست بررسی است.

وضعیت جوی و ترافیکی ساعت ١١ سه شنبه ١٠ فروردین
پلیس راه ناجا اعلام کرد: در استان آذربایجان غربی(سردشت-مهاباد) و ارتفاعات محور کرج-چالوس بارش خفیف برف گزارش شده است.
همچنین در استان های گلستان، شرق تهران(اکثر محورها)، جنوب فارس (محور های فیروزآباد و خنج)، گیلان(محور آستارا) بارش باران اعلام شده است.
این در حالی است که ترافیک در محورهای کرج-چالوس(محدوده های دزبن، هزارچم و سیاه بیشه)، فیروزکوه(محدوده های شیرگاه و زیرآب) نیمه سنگین گزارش شده است.
سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار می باشند.
ساعت ۱۳؛ هراز بازگشایی شد
پلیس راه ناجا اعلام کرد: محور هراز در استان های مازندران و شرق تهران که به دلیل بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب در کیلومتر ٧٥ محدوده بندکنار مسدود شده بود، بازگشایی شد.
رانندگان در این مسیر با سرعت مطمئنه تردد کنند.
وضعیت جوی و ترافیکی ساعت ١٣ سه شنبه ١٠ فروردین
پلیس راه ناجا اعلام کرد: در استان های اردبیل (محورهای مشکین شهر-پارس آباد و گرمی)، گیلان(محور تالش-آستارا)، فارس جنوب(محور فراشبند) بارش باران اعلام شده است.
ترافیک در محورهای کرج-چالوس شمال به جنوب(محدوده های مرزن آباد، دزبن، هزار چم و پل زنگوله)، فیروزکوه(شمال به جنوب محدوده شیرگاه تا زیرآب) نیمه سنگین است.
سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار می باشند.

انتهای پیام/

 






Scroll to Top