امروز: چهارشنبه, ۲۴ تیر ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 4758
تاریخ انتشار: یکشنبه, ۱۷ آبان ۱۳۹۴ ۲۳:۳۰

وزارت خارجه کاردار عربستان را احضار کرد

خبرگزاری فارس: وزارت خارجه کاردار عربستان را احضار کرد

در اعتراض به اعدام ۳ ایرانی
وزارت خارجه کاردار عربستان را احضار کرد

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در پی اعدام سه شهروند ایرانی در عربستان سعودی، کاردار رژیم سعودی در تهران را به وزارت امور خارجه فراخواند.


به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، متعاقب انتشار خبر اعدام سه نفر ایرانی که به جرم حمل مواد مخدر توسط محاکم سعودی محکوم شده بودند، امروز بعد از ظهر در غیاب سفیر عربستان در تهران، کاردار عربستان سعودی در تهران، به وزارت امور خارجه احضار شد.

رفیعی، رئیس اداره امور اجتماعی مراتب شدید اعتراض دولت جمهوری اسلامی ایران را در این خصوص به احمد المولد، کاردار عربستان سعودی در تهران، اعلام داشت.

وی همچنین با توجه به آلام خانواده این قربانیان، به تعهدات بین الملی دولت سعودی، بالاخص تعهدات منبعث از کنوانسیون وین حقوق کنسولی 1963 که هر دو کشور جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی در زمره اعضاء آن بوده و به آن متعهد می باشند، اشاره نمود و خواستار اقدامات مقتضی دولت این کشور برای جلوگیری از تکرار نقض تعهدات حقوقی بین المللی دولت سعودی نسبت به اتباع جمهوری اسلامی ایران گردید.

کاردار سعودی اعلام کرد که در اسرع وقت نظرات و اعتراض دولت ایران را به دولت متبوع خود انتقال خواهد داد.

امروز رسانه‌ها از اعدام 3 شهورند ایرانی به اتهام قاچاق مواد مخدر در عربستان سعودی خبر دادند.

خبر اعدام این 3 ایرانی در حالی منتشر می‌شود که افکار عمومی ایران همچنان از مرگ تعداد کثیری از ایرانیان در فاجعه منا خشمگین است و برخی از حاجیان ایرانی، همچنان سرنوشتی نامعلوم دارند.

انتهای پیام/






Scroll to Top