امروز: دوشنبه, ۲۷ مهر ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 17950
تاریخ انتشار: یکشنبه, ۲۹ اسفند ۱۳۹۵ ۰۹:۰۰

نوری: انتظارات در حوزه اقتصاد مقاومتی محقق نشده - ثابت ماندن وابستگی به نفت در بودجه

در گفت‌وگو با فارسنوری: انتظارات در حوزه اقتصاد مقاومتی محقق نشده/ ثابت ماندن وابستگی به نفت در بودجه

سیدراضی نوری نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: با وجود تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور و انجام اقدامات اولیه این اقدامات کافی نبوده و نتیجه لازم را در پی نداشته است.

وی افزود: هرساله باید وابستگی بودجه کشور به درآمدهای نفتی کاهش پیدا کند، اما ما در سال‌های گذشته شاهد بوده‌ایم که این وابستگی کاهش نیافته و ثابت مانده است.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:‌ برای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی باید وابستگی به درآمدهای نفتی کاهش و تولید در حوزه کشاورزی، صنعت و معدن افزایش پیدا کند تا ما شاهد تحقق اقتصاد مقاومتی در کشورمان باشیم.

نوری خاطرنشان کرد: زمانی می‌توان گفت که اقتصاد مقاومتی در کشور تحقق یافته که اقتصاد کشور ما از تحریم‌های خارجی تأثیرپذیری اندکی باشد و با این تحریم‌ها دچار چالش نشود.

وی در پایان گفت:  به رغم اینکه ما شاهد انجام اقدامات اولیه بوده‌ایم، اما انتظارات در حوزه اقتصاد مقاومتی در کشور محقق نشده است.

انتهای پیام/






Scroll to Top