امروز: سه شنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 15235
تاریخ انتشار: شنبه, ۲۲ آبان ۱۳۹۵ ۰۶:۳۰

قاسمپور: با تیم دوم‌ ایران هم سوریه را می‌بریم - تیموریان و حیدری در لیگ هم خوب نیستند

در گفت و گو با فارسقاسمپور: با تیم دوم‌ ایران هم سوریه را می‌بریم/ تیموریان و حیدری در لیگ هم خوب نیستند

 ابرهیم قاسمپور در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد دیدار روز سه‌شنبه تیم ملی ایران با سوریه در مقدماتی جام جهانی گفت: این بازی حساس است اما خیلی نمی‌تواند برای ما مشکل‌ساز باشد زیرا با تیم دوم ایران هم می‌توانیم سوریه را شکست بدهیم. آن هم سوریه‌ای که 5 سال است درگیر جنگ است و لیگ درست و حسابی هم ندارد. با این حال در فوتبال هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست و هزار اتفاق ممکن است رخ بدهد. هرچند اتفاقات فوتبال در زمان کی‌روش همیشه به سود تیم ایران رقم خورده است.

وی در مورد اینکه چند بازیکن تیم ملی را به خاطر محرومیت در اختیار نداریم گفت: تمامی بازیکنان تیم ملی ایران در یک سطح هستند و نبود چند بازیکن نمی‌تواند مشکلی برای ما ایجاد کند. حتی ممکن است که بازیکنان ذخیره بهتر از نفرات اصلی بازی کنند زیرا می‌خواهند توانایی‌هایشان را اثبات کنند.

بازیکن اسبق تیم ملی ایران درمورد خط خوردن بازیکنانی نظیر آندرانیک تیموریان گفت: مربیگری امری سلیقه‌ای است هرچند تیموریان بازیکن بزرگی است و کاپیتان تیم ملی ما هم بوده اما باید قبول کنیم که بازیکنانی نظیر تیموریان و خسرو حیدری در لیگ برتر ما هم شرایط مناسبی ندارند. کی‌روش هم می‌خواهد تیم ملی را برای حضور در جام جهانی آماده کند. در صورتی که سوریه را شکست بدهیم بخش اعظم راه صعود به جام جهانی را طی کرده‌ایم. تیم ملی بیش از 95 درصد شانس صعود مجدد به جام جهانی را دارد. 

انتهای پیام/






Scroll to Top