امروز: دوشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 13746
تاریخ انتشار: پنج شنبه, ۲۵ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۰

FATF هیچ زمینه‌ای برای انتقال اطلاعات ما ایجاد نمی‌کند - وزیر اقتصاد تعهدی درباره تغییر قانون مجلس ن

سیف در گفت‌وگو با فارس:FATF هیچ زمینه‌ای برای انتقال اطلاعات ما ایجاد نمی‌کند/وزیر اقتصاد تعهدی درباره تغییر قانون مجلس نداده‌است

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه مراسم ختم همسر فرمانده کل ارتش در پاسخ به سوال خبرنگار فارس، پیرامون انتقادات کارشناسان به پذیرش FATF و اینکه از این طریق اطلاعات مالی ایران دراختیار دیگر کشورها قرار میگیرد، گفت: کاملا مشخص است که نظام بانکی ما برای اتصال به شبکه بانکداری بین‌المللی بایستی با استانداردهای روز مجهز شود.

وی افزود: FATF هیچ زمینه‌ای برای انتقال اطلاعات ما ایجاد نمی‌کند. اطلاعات ما همواره امنیت لازم را خواهد داشت و مطالبی که درخصوص در اختیار قرار گرفتن اطلاعات ما برای دیگر  کشورها بیان میشود، هیچ‌کدام درست نیست. به هیچ وجه اینگونه نیست که اطلاعات ما دراختیار دیگر کشورها قرار بگیرد و این موضوع اصلا ربطی به FATF‌ ندارد.

رئیس کل بانک مرکزی در پایان درخصوص تعهد وزیر اقتصاد برای تغییر قانون مجلس خاطرنشان کرد: هیچ کس هیچ تعهدی نداده است.

انتهای پیام/






Scroll to Top