امروز: سه شنبه, ۲۱ مهر ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 11355
تاریخ انتشار: چهارشنبه, ۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۰

ساختمان کنگره آمریکا به دلایل امنیتی تخلیه شد - تیراندازی به سمت افسران پلیس

ساختمان کنگره آمریکا به دلایل امنیتی تخلیه شد/تیراندازی به سمت افسران پلیس

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع خبری اعلام کردند که ساختمان کنگره آمریکا به دلایل امنیتی تخلیه شده است.

این دومین مرتبه در هفته جاری است که ساختمان کنگره به دلایل مسائل امنیتی تخلیه می‌شود.

خبرگزاری «رویترز» اعلام کرد، در شرایطی که در لحظات ابتدایی اعلام وضعیت امنیتی تنها بخش‌هایی از ساختمان کنگره تعطیل شده بودند، این هشدار امنیتی تمام بخش‌های ساختمان را در بر گرفت.

برخی گزارش‌های منتشر شده از این امر حکایت دارد که با وجود تعطیلی ساختمان، رأی‌گیری در صحن مجلس نمایندگان کنگره همچنان ادامه یافته است.

در اطلاعیه‌ای که منتشر شده، اعلام شد که «به دلیل تهدید امنیتی» هیچ ورود و یا خروجی از ساختمان کنگره نمی‌تواند صورت بگیرد.

پلیس واشنگتن گزارش‌ها مبنی بر مشاهده یک فرد مسلح در نزدیکی ساختمان کنگره را تأیید کرد.

پس از حدود یک ساعت با اعلام رفع تهدید امنیتی توسط پلیس، فعالیت ساختمان کنگره آمریکا به حالت عادی بازگشت.

رئیس پلیس واشنگتن اعلام کرد که سه مظنون در ارتباط با این حادثه امنیتی دستگیر شده و اسلحه نیز از صحنه‌ای که منجر به اعلام وضعیت امنیتی در ساختمان کنگره شد، کشف شده است.

برخی گزارش‌ها از این امر حکایت دارد که پلیس واشنگتن، دست‌کم یکی از مظنونین را به شلیک به سمت افسران پلیس در این حادثه متهم کرده است. هیچ تلفات جانی گزارش نشده است.

انتهای پیام/.






Scroll to Top