امروز: جمعه, ۲۴ مهر ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 11330
تاریخ انتشار: سه شنبه, ۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۰۰

اگر خشمگین شویم آثاری از آل سعود روی زمین باقی نخواهیم گذاشت - اسناد مسئولیت عربستان در ترورهای منا

پیام محسن رضایی به سران سعودیاگر خشمگین شویم آثاری از آل سعود روی زمین باقی نخواهیم گذاشت/ اسناد مسئولیت عربستان در ترورهای منافقین را جمع‌آوری کرده‌ایم

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت: ترکی الفیصل، شاهزاده سعودی و رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی عربستان در کنفرانس منافقین در پاریس حضور یافت و از آن‌ها خواست که ترورها را در ایران شروع کنند حمایت رسمی عربستان از منافقین نشان داد که تمامی ترورهایی که این گروهک در سال‌های اخیر انجام داده با حمایت عربستان بوده است.

ماهها پیش مقامات عربستان همین جلسات را با دمکرات و کومله و پژاک در اربیل عراق گذاشتند و تاکنون چند ترور در منطقه کردستان ایران صورت گرفته است.

پیام ما به آل سعود از امروز این است که ما دیر خشمگین می‌شویم ولی اگر خشمگین شدیم آثاری از آل سعود روی زمین باقی نخواهیم گذاشت دولت عربستان را مسئول ترورهای منافقین و ضدانقلاب می‌دانیم و اسناد آن را جمع‌آوری کرده‌ایم.

 

 

بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی

انتهای پیام/






Scroll to Top