امروز: پنج شنبه, ۲۵ تیر ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 11027
تاریخ انتشار: جمعه, ۱۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۳:۰۰

یکصد هزار موشک در لبنان آماده شلیک به سمت اسراییل است

سردار سلامی در سخنان پیش از خطبه‌های نمازجمعه تهران:یکصد هزار موشک در لبنان آماده شلیک به سمت اسراییل است

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران گفت: حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که این رژیم نه به عنوان یک متحد بلکه به عنوان یکی از ایالات آمریکا به شمار می‌رود که همچون خنجری زهرآگین در پهلوی مسلمانان فرو رفته و این حمایت‌ها در طول دوران تشکیل این رژیم نشان می‌داد که چه سرنوشت غم انگیز دیگری در انتظار مسلمانان است.

وی افزود: رژیم صهیونیستی محصول مشترک سیاست‌های راهبردی آمریکا و انگلیس در جهان اسلام است. سیاست‌هایی که تحت تاثیر نقشه راه آن جهان اسلام باید عقب مانده، افسرده و مدفون شده در تاریخ، وابسته به سیاست‌های آمریکا و فعال در نقشه سیاسی آنها عمل می‌کرد.

جانشین فرمانده کل سپاه اظهارداشت: انگلیس که در سال 1322 قیمومیت فلسطین را بر عهده گرفته بود، فلسطین را به دو بخش شرقی و غربی تقسیم کرد. بخش شرقی آن اردن به عنوان یک دولت تازه تاسیس و بخش غربی آن را در اختیار صهیونیست‌ها قرار داد.

سلامی گفت: امروز یکصد هزار موشک در لبنان آماده شلیک به سمت سرزمین‌های اشغالی است.

ادامه دارد...

 






Scroll to Top