امروز: یکشنبه, ۰۸ شهریور ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 6811
تاریخ انتشار: جمعه, ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۴:۳۰

ابراز امیدواری روسیه به سیاسی نشدن بازرسی‌های آژانس از ایران

خبرگزاری فارس: ابراز امیدواری روسیه به سیاسی نشدن بازرسی‌های آژانس از ایران

ابراز امیدواری روسیه به سیاسی نشدن بازرسی‌های آژانس از ایران

سخنگوی وزارت خارجه روسیه می‌گوید در چارچوب تبعیت ایران از پروتکل الحاقی به‌عنوان تضمین، امیدواریم که بازرسی‌ها سیاسی نشده و همه طرف‌ها هرچه در توان دارند برای اجرای آن به کار بندند.


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روسیه ابراز امیدواری کرده است که بازرسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ایران «سیاسی نشده» و تمام طرف‌ها برای اجرای آن، هرچه امکان دارد را انجام دهند.

«ماریا زاخاروا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در این خصوص گفت: «توسعه بیشتر برنامه هسته‌ای ایران و همکاری بین‌المللی با ایران در حوزه هسته‌ای  باید به طور کامل در چارچوب برجام و قطعنامه 2231 شورای امنیت انجام پذیرد.»

بر اساس این گزارش، وی اضافه کرد: روشن است که ایجاد مکانیسم‌ها با توجه به پیچیدگی طبیعی آنها با هدف تطابق آنها با یکدیگر و کارکرد همزمانشان مدتی زمان خواهد برد. روسیه به طور فعال در راستای تضمین برجام در تمام دوره حداقل 10 ساله آن به طور کامل همکاری خواهد کرد.

زاخاروا از تمام طرف‌ها خواسته است که به تعهدات خود به‌طور کامل عمل کنند تا کار ادامه یافته و موثر واقع شود.

این مقام دیپلماتیک روسیه  افزود که اکنون تمرکز بر روی آژانس است که باید عدم وجود مواد هسته‌ای و فعالیت‌های اعلام نشده را در ایران تائید کند و این امر است که اجازه می‌دهد تا فرجه زمانی پایان قطعنامه 2231،  محدودیت‌های همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف بالاخص حوزه‌های فنی، نظامی و هسته‌ای برداشته شود.

خانم زاخاروا همچنین گفت: تلاش‌ها در آژانس آغاز شده است. در چارچوب تبعیت ایران از پروتکل الحاقی به‌عنوان تضمین، ما امیدواریم که این روند سیاسی نشده و همه طرف‌ها هرچه در توان دارند را برای اجرای آن به کار بندند.

انتهای پیام/

 

http://fna.ir/1VWMMV





Scroll to Top