امروز: جمعه, ۰۶ شهریور ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 6616
تاریخ انتشار: جمعه, ۲۵ دی ۱۳۹۴ ۰۷:۳۰

کاهش دما از اواخر وقت امروز در نیمه غربی و شمالی کشور - آسمان تهران تا ۲روز آینده نیمه‌ابری است

خبرگزاری فارس: کاهش دما از اواخر وقت امروز در نیمه غربی و شمالی کشور/ آسمان تهران تا ۲روز آینده نیمه‌ابری است

فارس از شرایط جوی کشور گزارش می‌د‌هد
کاهش دما از اواخر وقت امروز در نیمه غربی و شمالی کشور/ آسمان تهران تا ۲روز آینده نیمه‌ابری است

از اواخر وقت امروز با نفوذ جریان‌های شمالی و عبور موج تراز میانی جو، در برخی مناطق شمال غرب بارش پراکنده باران و برف و کاهش دما شروع شده و به تدریج روز جمعه استان‌های ساحلی دریای خزر را فرا می‌گیرد.


به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، براساس تحلیل داده‌ها و الگوهای پیش‌یابی هواشناسی، امروز در اغلب نقاط کشور جو پایدار حاکم است که پیامد آن انباشت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت خواهد بود.

امروز در استان‌های ساحلی دریای خزر به ویژه استان‌های مرکزی و شرقی روند افزایش دما ادامه می‌یابد؛ از اواخر وقت روز جاری با نفوذ جریان‌های شمالی و عبور موج تراز میانی جو در برخی مناطق شمال غرب، ابرناکی و بارش پراکنده باران و برف و کاهش دما شروع شده و به تدریج روز جمعه استان‌های ساحلی دریای خزر را فرا می‌گیرد.

این موج روز شنبه در سواحل شرقی خزر و برخی مناطق شمال شرق کشور سبب ابرناکی و بارش باران خواهد شد.

آسمان استان تهران روز آینده کمی ابری همراه با غبار محلی و در بعد از ظهر افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما در این استان فردا به ترتیب 15 درجه و 4 درجه خواهد بود؛ روز شنبه هفته جاری آسمان تهران کمی ابری همراه با وزش باد در پاره‌ای نقاط خواهد بود.

استان‌های کرمان با دمای 6 درجه زیر صفر، چهارمحال و بختیاری با دمای 5 درجه زیر سفر و آذربایجان غربی با دمای 7 درجه زیر صفر فردا سردترین استان‌های کشور و استان هرمزگان با دمای 24 درجه بالای صفر و یزد با دمای 22 درجه بالای صفر، گرم‌ترین استان‌های کشور ‌خواهند بود.

انتهای پیام/ک

http://fna.ir/OZ6N5F





Scroll to Top