امروز: شنبه, ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 3977
تاریخ انتشار: جمعه, ۱۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۰

دولت سند مهندسی فرهنگی را قبول ندارد - برخی حل مشکلات را در سازش و مذاکره می‌بینند

خبرگزاری فارس: دولت سند مهندسی فرهنگی را قبول ندارد/برخی حل مشکلات را در سازش و مذاکره می‌بینند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
دولت سند مهندسی فرهنگی را قبول ندارد/برخی حل مشکلات را در سازش و مذاکره می‌بینند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دشمن می‌خواهد ما را از نقطه قوت خلع کند اما بعضی در داخل دچار توهم شده‌اند که با سازش و مذاکره مشکلات حل می‌شود در صورتی که باید به آنها گفت دشمن نقطه قوت شما را دیده و می‌خواهد شما را خلع سلاح کند.


به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محمدحسین صفارهرندی بعدازظهر امروز ‌‌در مراسم اختتامیه سطح 3 سلسله نشست‌های رویش فرهنگ که در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: برخی این سئوال را مطرح می‌کنند که چگونه انقلابی که گفته می‌شود فرهنگی‌ترین انقلاب‌هاست یکی از اصلی‌ترین چالش‌هایش در حوزه فرهنگ است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: بدون تردید آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی، فرهنگی بوده و انقلاب اسلامی اصالتاً خاستگاه اصلی‌اش را در حوزه فرهنگ می‌بیند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: افرادی که از بیرون ما را رصد می‌کنند و احوال انقلاب اسلامی ایران را سرک می‌کشند نمی‌توانند بگویند مردمی که به خیابان آمده و برای دگرگونی فریاد می‌زنند با دلایل سیاسی و یا برای بهبود شرایط اقتصادی تلاش می‌کنند.

وی بیان کرد: مهم‌ترین دغدغه انقلاب ما که گریبانگیر نظام شده و کمتر حل شده، دغدغه فرهنگی است.

صفارهرندی با اشاره به واژه مهندسی فرهنگ، عنوان کرد: زمانی که مقام معظم رهبری واژه مهندسی فرهنگ را مطرح کردند عده‌ای با حیرت به هم نگاه می‌کردند که مهندسی چه نسبتی با فرهنگ پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه بحث مهندسی فرهنگی هنوز هم بحث غریبی است، اضافه کرد: بخش عظیمی از مهندسی فرهنگی به مدیریت مربوط می‌شود که در بخش کلان مربوط به سیاستگذاری‌های فرهنگی است و بخشی از آن مربوط به شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده و در سطوح پایین‌تر نیز استفاده می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: برخی معتقدند فرهنگ مدیریت شدنی نیست و نباید در این زمینه تلاش کرد، چراکه به خودی خود دستخوش تغییر و تحول می‌شود.

وی تبیین کرد: این عده گمان می‌کنند بحث فرهنگ حاصل تعامل میان قشرها و ملت‌های مختلف است که در این تعامل کسی ضرر نمی‌کند، بنابراین این افراد بحث تهاجم فرهنگی را قبول ندارند و در دید این گروه چیزی به اسم انحطاط فرهنگی وجود ندارد.

* تهاجم فرهنگی هالیوود داد روسیه لائیک را نیز درآورده است

صفارهرندی با اشاره به تهاجم فرهنگی از سوی هالیوود، توضیح داد: تهاجم فرهنگی هالیوود نه تنها داد مسلمان ایرانی، بلکه داد روسیه لائیک را هم در آورده است.

* دستمزد هنرپیشه نخست فیلم 300 معادل کل بودجه سینمایی ایران در یک سال بود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ماهیت فیلم 300 بیان کرد: فیلم 300 تخریب ایران و ایرانی با استفاده از نام ایران بود، این فیلم جزو فیلم‌های تراز نخست هالیوود نبود، اما هزینه‌هایی که برایش شد سرسام‌آور بود، به طوری که دستمزد هنرپیشه نخست فیلم 300 معادل کل بودجه سینمایی کشور ایران در یکسال بود.

صفارهرندی با بیان اینکه این فاصله، فاصله معناداری است، عنوان کرد: آن طرف فیلم‌ها مدیریت خاموش و پنهانی دارند اما ما در کشور خود فیلم‌ها را رها کردیم.

وی افزود: آنها اگر به نقد رئیس جمهور خود می‌پردازند و در این رابطه فیلم می‌سازند اما در باطن فیلمشان نشان می‌دهند سکولاریسم غیرقابل نابودی است؛ همچنین آنها در نقد صهیونیسم اجازه ساخت فیلم نمی‌دهند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه ظهور انقلاب اسلامی، حمله به فرهنگ غرب بود، خاطرنشان کرد: تا مدت‌ها ما غرب را به دنبال خود کشاندیم و هنوز نیز تبعات انقلاب اسلامی دامن غرب را گرفته است.

وی افزود: تاریخ جهان به سمت بی‌دینی می‌رفت که امام خمینی (ره) مسیر آن را عوض کرد و به سمت دینداری آورد به طوری ‌که زمانی یکی از نشریات مستهجن غربی در نشریه خود برای اولین بار یک موضوع جدی نوشت و به جهان سکولار هشدار داد چه نشسته‌اید که تحت تاثیر اتفاقات دینی در کشور ایران، جامعه مسیحی نیز احیا شده و هرچه ما برای فساد جوانان تلاش کردیم، آنها به سمت کلیسا می‌روند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: کسانی که قدرت جمهوری اسلامی ایران را نادیده می‌گیرند فکر می‌کنند ما چاره‌ای جز سازش نداریم و باید باب مذاکره گشوده شود، و گرنه جلوی امریکا کم می‌آوریم.

صفارهرندی ادامه داد: دشمن می‌خواهد ما را از نقطه قوت خلع کند اما بعضی در داخل دچار توهم شده‌اند که با سازش و مذاکره مشکلات حل می‌شود در صورتی که باید به آنها گفت دشمن نقطه قوت شما را دیده و می‌خواهد شما را خلع سلاح کند.

وی با تأکید بر اینکه فرهنگ باید مهندسی شود، تأکید کرد: شورای انقلاب اسلامی 2 سال پس از فرموده مقام معظم رهبری پیگیرِ‌های خود را در زمینه مهندسی فرهنگی شروع کرد و امروز سند مهندسی فرهنگی آماده است اما دولت جدید هنوز آن را قبول ندارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: در این مملکت تنها یک نفر با فهم عمیق فرهنگی علم مدیریت فرهنگی را بلند کرده است.

انتهای پیام/3138/ذ40/پو3002






Scroll to Top