امروز: شنبه, ۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 18478
تاریخ انتشار: یکشنبه, ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ ۲۲:۰۰

۴۲ نفر فوتی و ۶ مفقودی - اسکان اضطراری برای ۴۱۰ نفر - تخلیه آب از ۲۷۰ واحد مسکونی

آخرین وضعیت گرفتارشدگان در سیلاب تشریح شد۴۲ نفر فوتی و ۶ مفقودی/اسکان اضطراری برای ۴۱۰ نفر/تخلیه آب از ۲۷۰ واحد مسکونی

بهنام سعیدی در گفت‌وگو با خبرنگار شهری و رفاهی خبرگزاری فارس، در رابطه با آخرین وضعیت و آمار گرفتارشدگان در سیلاب اخیر،‌گفت: 6 استان و 18 شهرستان در یکی دو روز اخیر درگیر سیل شده‌اند که به 52 شهر و روستا به طور کلی امدادرسانی انجام شده و 5 هزار نفر این خدمات را دریافت کرده‌اند.

وی ادامه داد: آنهایی که اسکان اضطراری یافته‌اند 410 نفر بوده و 8 نفر به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: متأسفانه تا این لحظه 42 نفر از هموطنان ما جان خود را بر اثر سیلاب از دست داده‌اند که 17 نفر در آذرشهر، 18 نفر در عجب‌شیر، 5 نفر در کردستان (یک نفر به علت سقوط به رودخانه و 4 نفر به دلیل رانش زمین)، و یک نفر هم در آذربایجان غربی فوت کرده است.

سعیدی ادامه داد: همچنین 6 نفر مفقودی داشته‌ایم که 4 نفر در آذرشهر و 2 نفر در عجب‌شیر بوده است. 

وی در مورد مجموعه اقدامات انجام شده گفت: تخلیه آب از منازل مسکونی در 270 واحد و رهاسازی خودرو از مسیر سیلاب 44 مورد بوده است. 

وی گفت: 97 تیم امدادی عملیات امدادرسانی را انجام داده و در حال انجام است و هنوز در 4 استان آذربایجان‌های شرقی و غربی، قزوین و مازندران عملیات ادامه دارد.

وی تأکید کرد:میزان برآورد خسارت توسط تیم‌های ارزیاب در منطقه در حال انجام است تا خسارت کشاورزی ناشی از وقوع طوفان و سیلاب و خسارت مالی در منازل مسکونی و خودروها بررسی شود.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور  به هموطنان توصیه کرد: رعایت نکات ایمنی و احتیاط را داشته باشند و از توقف در حاشیه رودخانه‌ها، کانال‌ها و مناطق مستعد سیلاب خودداری کنند همچنین از تردد غیرضروری در روده‌دره‌های مناطق کوهستانی که احتمال جاری شدن سیلاب دارند پرهیز کرده و از تماشای صحنه‌های سیلاب و نزدیک شدن به مناطق خطرناک خودداری کنند و علاوه بر نجات جان خود در درجه اول با نیروهای امدادرسان همکاری‌های لازم را داشته باشند.

انتهای پیام/






Scroll to Top