امروز: دوشنبه, ۰۹ شهریور ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 15738
تاریخ انتشار: پنج شنبه, ۱۸ آذر ۱۳۹۵ ۱۶:۰۰

موضع منفعلانه دولت، آمریکا را روز به روز طلبکارتر می‌کند - مجلس باید نظارت خود بر دولت را تقویت کنن

زاکانی در گفت‌وگو با فارس:موضع منفعلانه دولت، آمریکا را روز به روز طلبکارتر می‌کند/ مجلس باید نظارت خود بر دولت را تقویت کنند

علیرضا زاکانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: دولت در برخورد با آمریکا همواره جانب احتیاط را پیش می‌گیرد و البته نه یک احتیاط منطقی بلکه احتیاطی غیرمنطقی را مد نظر قرار می‌دهد.

وی افزود: دولت نسبت به آمریکا در موضعی منفعلانه قرار می‌گیرد و انتظارات ملت ایران را در جهت حفظ منافع ملی رعایت نمی‌کند، منطق حکم می‌کند که با زبانی با آمریکایی‌ها سخن بگوییم و با دقتی عمل کنیم که آنان دچار انفعال شوند نه اینکه زمینه را به گونه‌ای فراهم کنیم که آمریکایی‌ها روز به روز طلبکارتر شوند.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه دولت هم نباید رفتاری از خود نشان دهد که آمریکا ما را در موضع انفعال و عقب‌نشینی از منافع ملی قرار دهد، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز باید نظارت خود را بر دولت تقویت کنند و با اقدامی کارشناسی و دقیق و با بیان انتظاراتی منطقی هم به دولت در استیفا حق و حقوق ملت کمک کنند و هم در صورت کوتاهی دولت مطالبه‌گری کنند.

وی خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید در برابر عدم واکنش صریح دولت در برابر آمریکا از دولت بخواهند که چرا این کار را انجام نمی‌دهد، آنان باید بتوانند در مسیر نظارت خود بتوانند اقداماتی انجام دهند که فردا بدهکار ملت و فراتر از آن خداوند متعال نباشند.

انتهای پیام/63056/صا






Scroll to Top