امروز: چهارشنبه, ۱۱ شهریور ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 13248
تاریخ انتشار: چهارشنبه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۶:۰۰

اصولگرايان زمستان 95 به نامزد واحد مي‌رسند

آنچه به عنوان پارلمان اعلاي اصولگرايي مطرح مي‌شود، نياز جبهه اصولگرايي است.

اصولگرايان زمستان 95 به نامزد واحد مي‌رسند

به گزارش حقوق نیوز، حسين نجابت، عضو فراکسيون اصولگرايان در مجلس نهم در خصوص طرح تشکيل پارلمان اعلاي اصولگرايان گفت: در زمان فقدان احزاب که دلايل خود را دارد، تشکل‌هاي سياسي در قالب جناح و جبهه فعاليت مي‌کنند.

عمدتاً بعد از مجلس هفتم، جبهه يا جناح اصولگرايي شکل گرفت و کم و بيش تشکل‌ها و نهادهاي اصولگرايي در اشکال مختلف مثل شوراي عالي اصولگرايان و شوراي هماهنگي اصولگرايان در کنار هم قرار گرفتند و در اين شوراها همه تشکل‌ها به نوعي نماينده‌اي داشتند و ايده‌هاي آنها اعمال مي‌شد، اما هميشه معترضاني هم وجود داشتند؛ کساني که کنار مي‌مانند و به دليل اينکه کار گروهي در ميان اصولگرايان هنوز جا نيفتاده است، معترض مي‌شدند.

آنچه الان به عنوان پارلمان اعلاي اصولگرايي مطرح مي‌شود، نياز جبهه اصولگرايي و هم پاسخ دادن به يک مطالبه عمومي بين اصولگرايان است.

منتها بايد طرح‌ها و افراد جديدي در ميان اصولگرايان مطرح شود. بايد توجه بيشتري به دوستان جوان، افرادي جديد با ايده‌هاي نو شود. فکر مي‌کنم بحث‌هايي که مطرح کردم در بين اصولگرايان در حال حاضر وجود دارد که موضوعات مهم و درستي هم هستند، که اميدواريم به نتيجه هم برسد.
 

نجابت در خصوص احتمال عدم حضور اصولگرايان در انتخابات سال 96 و برنامه‌ريزي براي انتخابات سال 1400 گفت: در انتخابات پيش‌رو، اگر ما وحدت کامل، يعني تمرکز و پشتيباني از يک نفر را نبينيم، اصولگرايان موفق نخواهند شد. بنابراين اين يک اصل مقتضايي فعلي است که بايد همه به آن توجه کنند. به نظر مي‌رسد اصولگرايان کم و بيش به اين نکته توجه دارند اما هنوز هم تصميم آنها نهايي نشده است؛ زيرا اختلاف سليقه‌ها زماني بروز مي‌کند که اسامي و افراد مشخص شوند، لذا تا اعلام اسامي نامزدها، هنوز اظهارنظر در اين موارد زود است.

  اين نماينده اسبق مجلس در خصوص راهبرد اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوري سال 96 گفت: جلسات مستقل بين احزاب به صورت متعددي در ميان اصولگرايان تشکيل و بحث‌هاي انتخاباتي مطرح مي‌شوند تا کم‌کم به هماهنگي نزديک‌تر شود. از نظر زماني هم، از اواخر پاييز جلسات به صورت منسجم تشکيل مي‌شود و در زمستان اصولگرايان به چهره واحد خواهند رسيد.









Scroll to Top