امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 12915
تاریخ انتشار: چهارشنبه, ۰۳ شهریور ۱۳۹۵ ۱۳:۳۰

پس از انتخابات ۹۴ دچار تفرقه شدیم

این روزها دغدغه اصلاح طلبان اصیل نه پیروزی در انتخابات‌ها، بلکه حفظ آرامش فعلی است که به دنبال تلاش آنها و اصولگرایان میانه در سال ۹۲ با پیروزی دکتر حسن روحانی پدید آمد. هر چند باید برای برداشتن گام سوم که نخستین آن در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ و سپس در انتخابات مجلس سال ۹۴ برداشته شد تلاش هایی صورت گیرد که اصلاح‌طلبان از هم اکنون با تاکید بر حمایت خود از روحانی این مسیر را آغاز کرده اند. در این مسیر برخی دل‌نگرانی هایی هم وجود دارد که متاثر از عملکرد برخی پس از انتخابات ۹۴ است.

پس از انتخابات ۹۴ دچار تفرقه شدیم

به گزارش حقوق نیوز، دیروز فائزه هاشمی که عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران است، چنین به بیان این دغدغه پرداخت:«اصلاح‌طلبان تا زمان برگزاری انتخابات ۹۴ بسیار خوب پیش رفتند و اکثریت مردم را با خود همراه کردند. آنها با برنامه‌ریزی می‌توانستند در مجلس دهم فراکسیون اکثریت را تشکیل دهند اما دچار تفرقه شدیم و بخشی از اصلاح‌طلبان از آقای لاریجانی حمایت کردند ، همان طور که بخشی از دولت نیز از آقای لاریجانی حمایت کرد و متاسفانه این تجربه ، برای ما تجربه تلخی شد.» حالا او و آنانی که دل در گروی تقویت آرامش و پیشرفت کشور دارند تاکید می‌کنند که نباید این تکروی‌ها و پایبند نبودن به اصول سبب ایست در جاده اهداف پیشرفت و آرامش کشور شود.

برای انتخابات پیش رو خودمان را ارزیابی کنیم

فائزه هاشمی گفت‌: ما باید بر ای انتخابات پیش رو خودمان را ارزیابی کنیم و شورای‌عالی اصلاح‌طلبان بر اساس تجربیات گذشته و با برنامه‌ریزی منسجم عمل کند تا به پیروزی برسیم. وی با بیان این‌که به عنوان اعضای شورای مرکزی احزاب ، نقش احزاب را چندان جدی نگرفته و آموزش لازم را نیز نداده‌ایم، اظهار کرد: با همه مشکلات احزاب توانسته‌اند در کشور موفق عمل کنند اما معمولا بعد از پیروزی‌های سیاسی، وجود تشکیلات و احزاب کمتر جایگاه جدی در اداره امور داشته است. یکی از مسائل قابل توجه در کشورهای توسعه یافته این است که دو حزب اصلی در آن کشورها وجود دارد اما تعدد احزاب در کشور ما تبدیل به یک مشکل شده است. هاشمی با اشاره به تجربه اصلاح‌طلبان در انتخابات هفتم اسفندماه ۹۴ اظهار کرد: تشکیل شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در انتخابات ۹۴ حرکت مثبتی بود اما ایراداتی هم داشت که در نهایت همین که توانستیم دور هم جمع شویم یک حرکت رو به جلو بود. در سال ۹۲ هم این حرکت هماهنگ در جریان اصلاحات اتفاق افتاد و اصلاح‌طلبان منسجم شدند.

این عضو شورای مرکزی کارگزاران با تاکید بر این‌که«اصلاح‌طلبان می‌توانند در انتخابات ۹۶ به پیروزی برسند» اظهار کرد:. باید بر ای انتخابات پیش رو خودمان را ارزیابی کنیم و در شورای عالی اصلاح‌طلبان بر اساس تجربیات مثبت و منفی گذشته ، نقاط ضعف را برطرف و با برنامه‌ریزی منسجم عمل کنیم تا به پیروزی برسیم. وی اظهار عقیده کرد: جریان اصولگرایی هنوز نتوانسته به وحدت برسد و حتی تعدادی از اشخاص اصولگرا در حال بررسی این موضوع هستند که در انتخابات ۹۶ از آقای روحانی حمایت کنند و این نشان می‌دهد اصولگرایان چهره شاخصی در انتخابات آینده ندارند. وی گفت: مردم در انتخابات گذشته پاسخ خوبی به ما دادند که این نشانه آگاهی عمومی و حرکت مردم به سمت بلوغ است. اما برخی از اصلاح‌طلبان در انتخابات هیأت رئیسه مجلس به این حمایت مردم خیانت کردند.

 









Scroll to Top