امروز: جمعه, ۰۶ شهریور ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 12423
تاریخ انتشار: جمعه, ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۰

هدف‌گذاری تکمیل قطعه ۴ آزادراه جنوبی تهران زودتر از موعد - توجه به معماری اطراف مسیر آزادراه با اخذ

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء اعلام کردهدف‌گذاری تکمیل قطعه ۴ آزادراه جنوبی تهران زودتر از موعد/ توجه به معماری اطراف مسیر آزادراه با اخذ مشاور

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سردار عبادالله عبداللهی در حاشیه بازدید از اجرای پروژه کنار گذر جنوبی تهران، بیان کرد: قرارداد این پروژه اواخر اسفند سال قبل رسمیت یافت اما تا پیش از آن فعالیت‌هایی اجرا شده بود.

وی با بیان اینکه آزادراه کنارگذر جنوبی تهران در 4 قطعه اجرا می‌شود، گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا پایان امسال قطعه 4 را زودتر از برنامه تکمیل کنیم.

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء با بیان اینکه در این پروژه از نظر کیفیت، سرعت و تجهیزات در شرایط مناسبی قرار داریم، بیان کرد: از وزیر راه و شهرسازی می‌خواهیم که ابلاغیه‌ای داشته باشد مبنی بر اینکه برخی قطعات این آزادراه به صورت آزمایشی روسازی بتنی شود.

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء بیان کرد: البته برنامه‌ریزی کرده‌ایم در حوزه معماری، طراحی و زیباسازی اطراف مسیر فعالیت‌های خاصی انجام شود اما این موارد هزینه‌بر است.

سردار عبداللهی با بیان اینکه مشاور ایمنی در این پروژه در نظر گرفته شده است، گفت: مشاور ایمنی در ارتباط با مطالعات مسیر و در مرحله قبل از بهره‌برداری مسائل مد نظر را اجرا خواهد کرد.

وی افزود: در این مسیر آزادراهی متفاوت با دیگر آزادراه‌های کشور، عرض شانه آسفالتی از همه آزادراه‌ها بیشتر است.

سردار عبداللهی افزود: همچنین در بخش معماری و طراحی، اطراف مسیر با هماهنگی با شرکت‌های مشاور در مرحله خاص مطالعاتی قرار داریم.

وی اظهارداشت: وضعیت متفاوت این آزادراه نسبت به دیگر آزادراه‌ها این است که اولین آزادراهی است که ساختمان‌های آزادراهی پلیس راه جانمایی شده و احداث می‌شود ضمن اینکه جانمایی ساختمان‌هایی نظیر اورژانس در هنگام احداث خواهیم داشت.

انتهای پیام/ک






Scroll to Top