امروز: یکشنبه, ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 11544
تاریخ انتشار: دوشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۴:۰۰

سقف حقوق همه وزرا تک رقمی خواهد شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره حقوق وزرا و مدیران کل گفت: سقف حقوق همه وزرا تک‌رقمی می‌شود. به غیر از مدیران مناطق بد آب‌وهوا و پزشکان و مدیران شرکت‌های بزرگ، کف و سقف حقوق اقشار دیگر مثل مدیران بانکی و مدیران کل کاملا مشخص شده است و دیگر در پرداخت حقوق استثنا نداریم.

سقف حقوق همه وزرا تک رقمی خواهد شد

به گزارش حقوق نیوز، علی ربیعی اظهار داشت: اهتمام دولت یازدهم، اجماع است، چرا که این دولت، دولت اجماع است. او افزود: من به عنوان یک عضو کابینه به کمک شما فعالان اقتصادی نیاز دارم. ما دوران سختی را می‌گذرانیم و نمی‌توانیم این موضوع را نگوییم.

در این دوران سخت به چند راهکار و به عقلانیت بیش از هر دوره‌ای نیاز داریم. امروز دیگر فرصت اشتباه کردن نداریم و به اعتقاد من پنج یا ۱۰ سال فرصت داریم که بتوانیم جهتگیری‌ها را اصلاح کنیم. دوران دشواری را در سال گذشته داشتیم، اقتصاد ما همیشه اتکایش به بودجه‌های عمرانی و بودجه نفت بوده است، اما در سایه اقتصاد مقاومتی امیدواریم که سال به سال از اقتصاد نفتی فاصله بگیریم.









Scroll to Top