امروز: سه شنبه, ۲۸ فروردين ۱۴۰۳

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 14222
تاریخ انتشار: جمعه, ۰۹ مهر ۱۳۹۵ ۲۲:۰۰

سیدحسن نصرالله: حضور چشمگیر اصحاب هنر و رسانه در جبهه مقاومت بیشتر احساس می‌شود - سردار نقدی: هنرمن

در حال به‌روزرسانی/ اختتامیه چهاردهمین جشنواره فیلم مقاومتسیدحسن نصرالله: حضور چشمگیر اصحاب هنر و رسانه در جبهه مقاومت بیشتر احساس می‌شود/ سردار نقدی: هنرمندان شریف با مقاومت و ایستادگی راه هجوم بر دشمن بسته‌اند/ رهبر انصارالله یمن چهره سال مقاومت 2016 +اسامی برگزیدگان

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در سالن مرکز همایش های برج میلاد تهران آغاز شد.

سردار نقدی در مراسم اختتامیه جشنواره مقاومت با خواندن داستانی کوتاه از حضور رسانه در فضای مقاومت به مکتب آزادیخواهی در ایران اشاره کرد و گفت: ما این مکتب را از اباعبدالله الحسین(ع) و رهبر انقلاب آموختیم. مقاومت خشونت نیست، دفع خشونت است. انسان آزاد آفریده شده و خداوند پیامبران را برای پاسداری از انسان‌ها خلق کردند، پیامبران آمدند تا زنجیرهای بردگی را از پای انسان بگسلند، اما انسان‌های زیاده‌خواه، متجاوز به حقوق دیگران قانع نیستند و تلاش می‌کنند حقوق دیگران را برای خود مصادره کنند.انسان‌های شریف در دنیا از اهل‌بیت(ع) آموختند و راه مقاومت را انتخاب کردند.

 

*‌پرچم‌های اباعبدالله الحسین(ع) نشانه شکست فرهنگی دشمن

وی در ادامه گفت:‌ اباعبدالله الحسین(ع) آزادگی را به ما آموخت و مرگ باعزت را. خداوند ما را به مقاومت و دفاع از آزادی و حریم حق فرمان داده است و ملت ما این راه را انتخاب کرد. در مقابل سرنیزه‌ها، کودتاها، ترورها و جنگ تحمیلی که 10 سال بر ما روا داشتند، استقامت کرد و در این معادله نابرابر، معجزه‌گون ملت ما پیروز شد. این پیروزی را در فرهنگ ما یافتند و عملیات دیگری را برای غلبه بر اراده ملت تدارک دیدند، این‌بار ارتش هالیوود به جنگ ما آمد، لشکر ترجمه کتاب‌های فاسد، شبکه‌های ماهواره‌ای مخرب و ضداخلاق، باندهای فساد مواد مخدر، شبکه‌های اجتماعی زائل‌کننده اخلاق، ادب و تربیت و مروج دروغ و تهمت و شایعه فراهم آوردند. اگر جنگ سخت‌افزاری 10 سال به طول انجامید، 3 دهه است که جنگ نرم‌افزاری به راه انداختند،‌ اما در این عرصه نیز شکست خوردند و نتوانستند فرهنگ منحط خود را غالب کنند. گواه این مدعا پرچم‌های برافراشته اباعبدالله الحسین(ع) است که شکست آنها را به نمایش می‌گذارد.

سردار نقدی ادامه داد: آثاری که خلق کردند به گرد پای هنرمندان شریف ایران نرسید و سریال‌هایی چون یوسف پیامبر و مختارنامه، همچنین فیلم‌های آژانس شیشه‌ای، غلاده‌های طلا، اخراجی‌ها و محمد رسول‌الله(ص) بر فعالیت آنها سبقت گرفت. ترجمه کردند اما نورالدین پسر ایران و کتاب دا موردتوجه قرار گرفت. زمزمه مردم، خمینی ای امام و آمریکا مرگ به نیرنگ تو شد و هیچ‌گاه به گرد پای حمید سبزواری و قیصر امین‌پور در عرصه هنر و ادب نرسیدند و همیشه مبارزان راه آزادی پیشتاز بودند؛ چراکه به منابع غنی قرآنی و روایات، شاهنامه، مثنوی معنوی و مقاومت مردم دست دارند. هنرمند امروز حقیقت انسانی شهید گنجوی را به تصویر می‌کشد و شهید شهریاری که فعالیت علمی و تحقیقی خود را بدون چشمداشت در کشور خود ارائه داد. 

رئیس سازمان بسیج خاطرنشان کرد: شهید عباس آبیاری که در حرم حضرت ابوالفضل عهد بست که آب ننوشد و به جبهه مدافعان حرم اعزام شود، روحانی، شهید تمام‌زاده که اجازه حضور در جبهه مقاومت نداشت، اما گذرنامه‌اش را افغانستانی گرفت تا به جمع نیروهای مقاومت بپیوندد. اسطوره‌هایی ازاین‌دست کم نیستند،‌هنرمند غربی قهرمان و عظمت کشورش را باید در تصویر کشتار کودکان فلسطینی، یمنی و سوری روایت کند. هنر دولتش را در زندان گوانتانامو،‌ ابوغریب و خون مظلومان و مردمان بی‌دفاع به تصویر بکشد. هنرمند فرانسوی، سوزاندن مسلمان آفریقایی را باید تصویر کند، غرب در این میدان شکست می‌خورد.

وی در ادامه تأکید کرد: بعد از سه دهه تهاجم به سراغ هنرمند ایرانی رفتند تا شخصیت او را از بین ببرند با وعده‌های وسوسه‌انگیز و فعالیت در شبکه‌های مبتذل ماهواره‌ای، جایزه، فرش قرمز، هنرمندان را تشویق به حضور در عرصه‌های دیگر می‌کنند. اگر هنرمند مقاومت کند، به سراغ خانواده‌اش می‌روند و با شبکه‌های مجازی شخصیتش را مورد هجوم قرار می‌دهد، اما تاریخ نشان می‌دهد مردان عرصه فرهنگ و هنر، بزرگ‌قامتانی هستند که فریب خدعه و نیرنگ نمی‌شوند. این جشنواره یکی از نشانه‌های پیروزی مردان هنرمند کشور است.

وی در خاتمه تأکید کرد: سینمای مقاومت، فیلم مقاومت فریاد بلند آزادیخواهی علیه ظالمان و جباران خارجی است. جای خالی بزرگ‌مردان عرصه هنر چون سلحشور سینمای ایران، زنده‌یاد فرج‌الله سلحشور و مرد سخت‌کوش تئاتر و سینما داود رشیدی را پای می‌نهیم.

 

اجرای نمایش در ابتدای مراسم

 

محمدرضا شهیدی‌فرد اجرای این برنامه را بر عهده دارد و پس از اجرای نمایشی با موسیقی به مهمانان خیر مقدم گفت.

* ایوبی: امیدواریم شرایط اکران مطلوب رستاخیز فراهم شود

حجت‌الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی قبل از آغاز مراسم اختامییه درباره رستاخیز و شرایط اکران آن گفت: اراده ما بر اکران فیلم در شرایط مطلوب است و امیدوارم هرچه زودتر شرایط اکران فیلم هرچه سریعتر فراهم شود.

* دختر شهید مدافع حرم در مراسم اختتامیه

نرگس خانزاده شهید مدافع حرم به همراه پدر بزرگش به روی صحنه آمد و در کنار محمد خزایی که سوالش را از ایشان پرسیده بود (که چه کسی فیلم پدر من را می‌سازد) به عنوان نماینده همه بچه هایی که پدرانشان در دفاع از دست دادند از شمال به جشنواره مقاومت آمدند.

خزایی خطاب به وی گفت: همه افرادی که در سالن هستند آمدند به شما تبریک و خیر مقدم بگویند شما تنها نیستید.

نرگس خانزاده هم خود را این‌گونه معرفی کرد: دختر شهید مدافع حرم اسماعیل خانزاده هستم.

*خزایی: صندوق حمایت از فیلمسازان حوزه مقاومت نیاز امروز است

خزایی از تاخیر آغاز برنامه عذرخواهی کرد و گفت خوشحالیم توانستیم پایگاهی را فراهم کنیم تا فیلم های فیلمسازان مستقل به نمایش در آید. از مسولین که در این مراسم حصور دارند فیلمساران توقع حمایت در تولید و اکران دارد فیلمسازان خارجی فضای نمایش مناسب می طلبند و صندوق حمایت از فیلمسازان حوزه مقاومت نیاز امروز است
خزایی ادامه داد: اگر امروز تلالویی از فیلم‌های خوب مقاومت می‌بینیم بدانید آینده مال بچه حزب‌اللهی‌هاست زیرا ما عمار داریم.

خزایی تاکید کرد برای حمایت از اکران پنج فیلم هیهات، اروند، عین شین قاف، پری دریایی و سیانور 20 میلیون تومان از سوی انجمن سینمای انقلاب و مقاومت به این پنج فیلم اهدا می‌شود.

بعد از سخنان دبیر جشنواره حامد زمانی قطعه «عمار داره این خاک» را اجرا کرد و بعد از آن عبدالملک حوثی رهبر انصارالله یمن به عنوان چهره برتر مقاومت در سال 2016  اعلام شد.

 

 سرلشکر محمدعلی جعفری، سردار نقدی و مهدی چمران برای اهدای جایزه وی به روی صحنه آمدند که عبدالله مروانی به نمایندگی وی این جایزه را دریافت کرد.

*فیلم های مقاومت نقش بسیار بزرگی در نمایش حقایق در دنیا دارد
عبدالله مروانی بعد از دریافت لوح تقدیر عبدالمالک حوثی گفت: تشکر می‌کنم برای دعوت از ما و باعث افتخار است در این جشنواره مبارک شرکت کنیم. همانطور که از همه فعالان این عرصه تشکر می‌کنم کسانی که در آشکارساز حقایق نقش بزرگی دارند در این زمانه رسانه به دنبال خوار کردن مردم هستند و دشمن اصلی را به جای جلاد قربانی نشان دهند در حالی که نمایندگان امریکا و اسراییل هستند.

وی ادامه داد: مردم مظلوم را به عنوان جلاد نشان نمی دهند. ایمان داریم نقش فیلم‌های مقاومت نقش مهمی در ارایه مظلومیت مردم یمن دارند. از دعوت شما سپاسگزارم.

*پیام سیدحسن نصرالله به جشنواره مقاومت

شیخ علی ظاهر معاون فرهنگی حزب الله لبنان پیام سید حسن نصرالله را خواند.

سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان در این پیام با سلام و درود به عزیزان حاضر هنرمندان و مسولین گفت: با توجه به هجمه زیاد دشمن علیه جبهه مقاومت امروز حضور چشمگیر اصحاب هنر و رسانه بیشتر احساس می‌شود. تولیدات در این عرصه می تواند حقانیت این مسیر را به اثبات برسانند از اهالی هنر خواستار توجه بیشتر به جبهه مقاومت و معرفی آن هستم.

*تقدیر از مادر چهار شهید سوری

در این بخش سردار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه و سردار نقدی رئیس سازمان بسیج به همراه نماینده حزب‌الله لبنان و سردار جباری و خانم لاله افتخاری برای در تقدیر از مادر شهید حاضر شدند.
در این بخش مادر شهید ام الغیاث از سوریه تقدیر شد. مادری که چهار فرزندش را کمتر از دو سال از دست داد.

ام الغیاث بعد از تقدیر گفت: به همه مادران شهدا سوریه عراق لبنان و ایران سلام و درود می فرستم از ایران برای همه کارهایی که انجام داده تشکر می‌کنم.

در ادامه مراسم از حاج ابراهیم فرهات مدیر شبکه المنار توسط سردار نقدی و محمد خزاعی دبیر جشنواره فیلم مقاومت تقدیر به عمل آمد.

حامد زمانی بعد از اجرای قطعه امروز دیروز فردا آن را به بزرگواران جنگ نرم تقدیم کرد کسانی که زمین خوردند تا این پرچم بالا بماند. او همچنین قطعه سپر به ساحت مقدس شهدای حرم و مدافعان حرم تقدیم کرد.
 

*اهدای جوایز فیلم داستانی کوتاه
 

دیپلم افتخار برگزیده سوم به حسام اسلامی برای فیلم «نخجیر»

دیپلم افتخار برگزیده دوم امید شمس و سیدپوریا پیشوایی برای فیلم «گذر» 

دیپلم افتخار برگزیده اول به سعید روغنی ها برای «گازور» 

جایزه ویژه به همراه تندیس به محمد اسفندیاری برای فیلم قضاوت

*اهدای جوایز فیلم‌های کوتاه داستانی و پویانمایی

دختر شهید شاطری به همراه داوران این بخش و حبیب ایل بیگی و سید نطام موسوی برای اهدای جایزه روی صحنه امدند.

دیپلم افتخار پویانمایی به امید خوش نظر برای «تمام زمستان‌هایی که ندیدم»

دیپلم افتخار برگزیده سوم به رضا زهتاب چیان به فیلم کوتاه «خانه» از ایران

دیپلم افتخار برگزیده دوم را به صدام وحیدی برای فیلم «تو امریکایی نیستی» از افغانستان اهدا کرد.

تندیس برگزیده اول به ملیکا زعیری از فرانسه اهدا شد برای فیلم «محمد نام اول»

در این بخش لوح یادبود به فرزند شهید شاطری اهدا شد.

معرفی برگزیدگان فیلم‌های مستند سینمای ایران:

سردار افشار، سردار آزادی رضا برجی،محمد حسین جعفریان و مصطفی رزاق کریمی برای اهدای جوایز بخش مستند چهاردهمین جشنواره فیلم مقاومت به روی سن آمدند.

دیپلم افتخار برگزیده سوم اهدا شد به حمید عبدالله زاده برای فیلم «ایرانی‌های مرتد»

دیپلم افتخار برگزیده دوم اهدا شد به بهروز نورانی‌پور برای فیلم «A 157»

دیپلم افتخار برگزیده اول اهدا شد به امیر حسین نوروزی برای فیلم «پل»

جایزه ویژه به ناصر نادری برای فیلم «سفیر» اهدا شد با موضوع جانباختگان منا

جایزه ویژه به جهت روشنگری عادلانه نسبت به مسایل روز به فیلم عادل نقوی برای فیلم «برادران»

در این بخش دیپلم افتخار به محمد عجوری فرزند مبارز فلسطینی اهدا شد.

*معرفی برگزیدگان فیلم‌های مستند سینمای بین‌الملل:

لوح تقدیر به خانم دز چندلر برای فیلم «شیرین» از استرالیا اهدا شد.

دیپلم افتخار برگزیده سوم به وحید فرجی برای «خاطرات نارنجی» از ایران اهدا شد.

دیپلم افتخار برگزیده دوم به تام هینز به «دو خط آبی» از امریکا اهدا شد.

تندیس برگزیده اول به محمد المغنی برای فیلم «شجاعیه» از فلسطین اهدا شد.

همچنین در این بخش لوح تقدیر به فرزند شهید آبشناسان تقدیم شد.

فرزند شهید آبشناسان در سخنانی کوتاه گفت: در این ایام در حال جنگ هستم با ناراستی هایی که انسان مدرن در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی درگیر آن شده اند، از بسیاری از عزیزان نظام می خوام که فاصله خود را از برخی فضاهایی که راه تهمت و افترا را در پیش گرفته اند حفظ کنند.
 

*اعلام برگزیدگان بخش جلوه گاه نور(آثار با موضوع خانواده شهدا) 

شهیدی فر مجری برنامه اختتامیه چهاردهمین جشنواره فیلم مقاومت؛ یدالله صمدی و انسیه شاه حسینی را برای اهدای جوایز بخش جلوه گاه نور دعوت کرد.

جوایز بخش مردمی: 

لوح تقدیر به علی کاکایی به خاطر فیلم «مسافر آسمان» که جوان‌ترین فیلمساز مقاومت امسال بود.

دیپلم افتخار دوم و جایزه نقدی به محسن جهانبانی برای فیلم «قاصدی از بوی عشق»

تندیسربرگزیده و جایزه اول به فیلم «مادرخوانده» ساخت حامد کشانی اهدا شد.

جوایز بخش حرفه‌ای:

دیپلم افتخار سوم بخش حرفه ای جلوه گاه نور به ساسان فلاح فر برای فیلم «مادرانه» تعلق گرفت.

دیپلم برگزیده دوم بخش حرفه ای جلوه گاه نور به علی محمد خانیکی و محمد صادق رمضانی مقدم برای فیلم یک روز یک زندگی اهدا شد.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار اول این بخش به کارگردان فیلم بی بی ساخته حسین طالبی مقدم تعلق گرفت.

 

در این مراسم شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی کشور چون سردار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه، سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار جباری مدیر بنیاد فرهنگی روایت،  حجت‌الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران، سیدنظام‌الدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس، عبدالحسن برزیده، علی غفاری، پروانه مرزبان، بهرام عظیمی، یدالله صمدی، حجت الاسلام مازنی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، جمال شورجه، مهدی فیوضی، رضا برجی، کامران ملکی، محمد حسین مهدویان، کاوه سماک باشی، حبیب ایل بیگی، علی نصیریان، احمدرضا درویش، علی بزرگ‌نیا، سعید راد، مریلا زارعی، پرویز پرستویی، حبیب اله کاسه‌ساز، مریلا زارعی، نرگس آبیار، علی رویین‌تن، محمدرضا عباسیان، شهریار بحرانی، صادق صادق دقیقی، حبیب والی‌نژاد و ... حضور دارند.

این خبر به روز می‌شود...

انتهای پیام/و






Scroll to Top