امروز: دوشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۵

تلویزیون خبر اصفهان، مرجع انتشار اخبار، گزارش ها و مطالب ویدئویی درباره اصفهان و...

خبرچــین

نرخ روزانه ارز

دلار
۳,۷۶۵
یورو
۴,۱۵۸
پوند
۴,۸۷۵
درهم
۱,۰۳۳
دلار کانادا
۲,۹۰۴
دلار استرالیا
۲,۸۷۹
ریال سعودی
۱,۰۰۵
لير ترکيه
۱,۰۸۷
کرون سوئد
۴۲۷
رینگیت مالزی
۸۸۴
بات تایلند
۱۱۴
یوان چین
۵۷۰
فرانک سوییس
۳,۸۳۶
کد خبر: 13777
تاریخ انتشار: جمعه, ۲۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۶:۰۰

امریکا به تعهداتش در آتش بس سوریه پایبند نیست - تنها هدف آمریکا حذف بشار اسد است

امیرعبداللهیان:آمریکا به تعهداتش در آتش بس سوریه پایبند نیست/ تنها هدف آمریکا حذف بشار اسد است

به گزارش حوزه مجلس خبرگزاری فارس، حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل با اشاره به موضوع آتش بس سوریه طی سخنانی اظهارداشت: علیرغم توافق بر سر اتش بس در سوریه و همراهی کامل حکومت سوریه، امریکا به اجرای تعهداتش پاییند نیست.

وی با تاکید بر اینکه جبهه النصره مورد حمایت امریکاست، افزود: کاخ سفید هیچگاه این گروه شناخته شده تروریستی را که در لیست سیاه سازمان ملل قرار دارد مورد هدف قرار نداده است و اکنون نیز نام آن را تغییر داده‌اند تا دوستان تروریست خود را نجات دهند.

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل  تصریح کرد: تنها هدف امریکا تلاش برای حذف رئیس جمهور قانونی سوریه بشار اسد است.

امیرعبداللهیان بیان کرد: امریکا هیچ توجهی به وضعیت مردم سوریه ندارد و صرفا با أهداف انتخاباتی و سیاسی خسارت‌های جانی و مالی مردم منطقه و سوریه را افزایش می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: تهران و مسکو از مردم، ارتش و رئیس جمهور قانونی سوریه در مقابل تروریست‌ها، قویا حمایت می کنند و درک کرملین از تحولات سوریه قابل تقدیر است.

انتهای پیام/






Scroll to Top